social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Over ons

Welkom bij Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV

​Welkom op de website van Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk. Graag vertel ik, Ruud Schravendijk, u hier iets meer over mijn bedrijf, hoe ik tegen mijn werk aankijk en welke werkzaamheden ik voor u kan verrichten. Veel van mijn werkzaamheden heb ik fotografisch vastgelegd. Deze illustraties van mijn activiteiten, met korte begeleidende teksten, geven een eerste indruk van mijn vaardigheden.

Wie is Ruud Schravendijk

​Van timmerman tot aannemer. Al jong raakte ik bekend met de wereld van bouwen en aannemen. Mijn vader was aannemer en als jochie ging ik al mee naar zijn projecten om daar hand- en spandiensten te verlenen. Het was dan ook logisch dat ik ‘iets met mijn handen’ zou gaan doen en ik koos voor een vakdiploma als timmerman. Na enige jaren in de praktijk als timmerman te hebben gewerkt, besloot ik mijn eigen aannemingsbedrijf te beginnen, waarbij het timmervak altijd mijn grote liefde is gebleven. Inmiddels zit ik al ruim 10 jaar in het vak en heb ik in al die tijd zeer uiteenlopende projecten uitgevoerd. Van heel groot tot klein, maar altijd zonder concessies te doen aan mijn kwaliteitsmaatstaven. Op deze website vindt u daarvan een aantal sprekende voorbeelden.

Bouwgarant aannemer

Op deze pagina staat ook het logo van BouwGarant. Dat logo staat er niet voor niets. Het is een bewijs, nee een garantie! Voor goed en betrouwbaar ondernemerschap. Voor meer informatie omtrend BouwGarant kunt u ook terecht op de website van BouwGarant zelf. Hier kunt u precies lezen waaraan bonafide aannemers moeten voldoen om voor deze garantie in aanmerking te komen, ook wordt uitgelegd waarom het met een BouwGarant aannemer goed bouwen is.

 

     

 

 

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV