social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Dakwerk

Dakwerk laten vervangen, onderhouden of renoveren? 

Een nieuw dak op uw woning of bedrijfspand laten plaatsen door een specialist? R.R. Schravendijk biedt uitkomst. Wij houden ons als aannemingsbedrijf bezig met dakwerk herstellen, onderhoud van uw dak en het plaatsen van een nieuw dak.  Dakwerk laten repareren? Ook voor reparatie van een dak kunt u onze hulp inschakelen. Als Bouwgarant aannemer is uw dak bij ons gegarandeerd in goede handen. 

Soorten dakwerk 

Onderscheidend voor ons bedrijf is de kwaliteit en een diversiteit aan specialismen die wij aanbieden. Vanuit onze kennis en ervaring herstellen wij de volgende soorten daken:

  • Zinken dakbedekking
  • Bitumineuze dakbedekking 
  • Platte daken 
  • Natuursteen leien- en pannendaken 
  • Dakpannen

Dakwerk laten repareren 

Een beschadigd dak repareren wij vakkundig. Van een statig herenhuis tot een moderne woning, weten wij wat nodig is om uw dak te herstellen. We vervangen kapotte dakpannen, repareren de goot en vervangen nokvorsten indien dit van toepassing is. Alles wat nodig is om dak weer in goede conditie te krijgen. Met dakreparatie voorkomen we onnodig hoge kosten voor u en is uw dak weer goed beschermd tegen de weersinvloeden. 

Dakwerk onderhouden 

Een dak onderhouden is belangrijk voor de bescherming van het dak tegen de wisselende weersomstandigheden. Onderhoud is onmisbaar als u nog jarenlang van een goed beschermd dak wilt genieten. Met dakwerk onderhoud verhogen we ook uw wooncomfort. Wilt u een afspraak maken voor dakwerk of bent u benieuwd naar de kosten die dit met zich meebrengt? Neem gerust contact met ons op. 

Nieuw dak laten plaatsen 

Als reparatie niet meer mogelijk is of u wilt graag uw dak laten vervangen, dan is een nieuw dak laten plaatsen mogelijk. We zorgen voor een mooie dakafwerking die perfect past bij uw woning. Vraag ons gerust om een bezoek op locatie en stel ons al uw vragen. Zodra wij de situatie ter plaatse in kaart hebben gebracht, ontvangt u van ons een passende offerte. 

Maak a.u.b. uw keuze:

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Dakwerk laten vervangen, onderhouden of renoveren?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV