social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Dakwerk in de buurt van De Vogelwijk laten herstellen door ons team
De Vogelwijk

Dakwerk in de buurt van De Vogelwijk laten herstellen door Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk

Dakwerk in De Vogelwijk laten herstellen en gegarandeerd zijn van een zeer goede aannemer? Voor dakwerk in De Vogelwijk en omgeving is Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV de partner voor uw klus. Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV heeft door de jaren heen al vele daken mogen herstellen in De Vogelwijk en omgeving. We komen ook graag bij u langs om het dakwerk voor u te verzorgen. Onze werkzaamheden in dakwerk zijn in de breedste zin van het woord. Wij gaan aan de slag bij nieuwbouw, monumentale panden, herenhuizen maar ook voor het dakwerk van uw verbouwing staan we graag voor u klaar in De Vogelwijk. Wij zijn onderscheidend in ons dakwerk ten opzichte van andere bedrijven. Wij voeren op ambachtelijke wijze dakwerk uit in combinatie met de laatste technieken. BIj ons bent u verzekert van kwaliteit en duurzaamheid en klantbelang staat bij ons centraal. Als wij dakwerk uitvoeren in de buurt van De Vogelwijk bespreken we uitvoerig uw wensen en geven u advies waar nodig en denken met u mee. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van dakwerk? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Dakwerk en afwerkingen in de buurt van De Vogelwijk

Dakwerk vormt een belangrijk aspect binnen onze werkzaamheden. Wij kunnen verschillende soorten dakwerken en dakafwerkingen verzorgen in de buurt van De Vogelwijk en omgeving, hierbij kunt u denken aan:

  • bitumineuze dakbedekking
  • platte daken
  • zinken dakbedekking
  • natuursteen leien- en pannendaken
  • dakpannen

Heeft u een plat dak op uw woning in de buurt van De Vogelwijk? Of heeft u een dak met dakpannen in de buurt van De Vogelwijk? Om welke daken het ook gaat, wij voeren graag dakwerk uit.

Dakwerk van herenhuizen in de buurt van De Vogelwijk

Dakwerk van een herenhuis in de buurt van De Vogelwijk laten verzorgen? Het team van Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV heeft veel ervaring met dakwerk van herenhuizen. Vaak zijn opdrachtgevers eigenaar van herenhuizen die van oorsprong zijn uitgevoerd met een traditionele dakafwerking in zink en met leien dakpannen. In enkele gevallen is de originele dakafwerking nog op het pand aanwezig, echter in veel gevallen is deze in de loop van de jaren vervangen door een ander soort dakbedekking. Benieuwd naar ons dakwerk? Bekijk dan onze website. Hier geven wij voorbeelden van dakwerken die wij uitgevoerd hebben in De Vogelwijk en omgeving. Specifieke vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV