social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Dakwerk in de buurt van Delft laten herstellen door ons team
Delft

Dakwerk in de buurt van Delft laten herstellen door ons team

Dakwerk in Delft herstellen? Verzekerd zijn van een zeer goede aannemer in de buurt van Delft voor dakwerk? Voor dakwerk moet u bij Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV zijn. Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV is al vele jaren actief als aannemersbedrijf in Delft en omgeving en kan dakwerk voor u verzorgen. Wij zijn actief in het uitvoeren van dakwerk in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, wij kunnen dakwerk verzorgen in de buurt van Delft. Graag onderscheiden wij ons in dakwerk van andere bedrijven. Zo voeren wij dakwerk uit op ambachtelijke wijze in combinatie met moderne technieken. We verzekeren u van kwaliteit en duurzaamheid. Klantbelang staat bij ons centraal. Als wij dakwerk uitvoeren in de buurt van Delft bespreken we dan ook uitvoerig wat de wensen van onze klanten zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op over ons dakwerk.

Dakwerk en afwerkingen in de buurt van Delft

Dakwerk vormt een belangrijk aspect binnen onze werkzaamheden. Wij kunnen verschillende soorten dakwerken en dakafwerkingen verzorgen in de buurt van Delft en omgeving, hierbij kunt u denken aan:

  • bitumineuze dakbedekking
  • platte daken
  • zinken dakbedekking
  • natuursteen leien- en pannendaken
  • dakpannen

Heeft u een plat dak op uw woning in de buurt van Delft? Of heeft u een dak met dakpannen in de buurt van Delft? Om welke daken het ook gaat, wij voeren graag dakwerk uit.

Dakwerk van herenhuizen in de buurt van Delft

Dakwerk van een herenhuis in de buurt van Delft laten verzorgen? Het team van Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV heeft veel ervaring met dakwerk van herenhuizen. Vaak zijn opdrachtgevers eigenaar van herenhuizen die van oorsprong zijn uitgevoerd met een traditionele dakafwerking in zink en met leien dakpannen. In enkele gevallen is de originele dakafwerking nog op het pand aanwezig, echter in veel gevallen is deze in de loop van de jaren vervangen door een ander soort dakbedekking. Benieuwd naar ons dakwerk? Bekijk dan onze website. Hier geven wij voorbeelden van dakwerken die wij uitgevoerd hebben in Delft en omgeving. Specifieke vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord over ons dakwerk.

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV