social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Dakwerk in de buurt van Gouda laten herstellen door ons team
Gouda

Dakwerk vervangen in Gouda 

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk houdt zich vakkundig bezig met dakwerk vervangen in Gouda. De werkzaamheden die wij voor onze rekening nemen, variëren van dakwerk herstellen, een dak onderhouden en zelfs een nieuw dak plaatsen. Uw huis is een dierbaar bezit en dat realiseren wij ons. Als Bouwgarant aannemer is uw dak bij ons zonder meer in veilige handen.  

Verschillende soorten dakwerk 

Wij onderscheiden ons door de kwaliteit die wij leveren en de kennis die wij hebben van meerdere specialismen. Dakwerk laten herstellen in Gouda? Wij houden ons dagelijks bezig met: 

  • zinken dakbedekking
  • platte daken
  • dakpannen
  • bitumineuze dakbedekking 
  • natuursteen leien- en pannendaken

Al onze kennis en ervaring zetten we in om het dakwerk in goede conditie te brengen. 

Dakwerk laten repareren in Gouda 

Schakel onze hulp in voor het repareren van uw dak. Wij weten van elk type woning wat nodig is om het dak vakkundig te herstellen. Van een moderne eengezinswoning tot een statig herenhuis gaan wij met evenveel enthousiasme aan de slag met dakwerk herstellen in Gouda. We vervangen dakpannen die kapot zijn, doen reparaties aan uw goot en vervangen de aanwezige nokvorsten, als dit nodig is. Wij garanderen u een goed uitgevoerde dakreparatie, die uw dak weer volop bescherming biedt. 

Dakwerk laten onderhouden 

Net als uw gevel en voegen heeft ook uw dak onderhoud nodig. Alleen dan wapent u zich goed tegen hagel, sneeuw en wind. Het dakwerk laten onderhouden in Gouda verhoogt uw wooncomfort en geeft weersinvloeden geen kans.  

Nieuw dak laten plaatsen 

Toe aan een geheel nieuw dak? Een nieuw dak laten plaatsen in Gouda is voor ons een klus die wij met veel inzet en goede kennis van zaken uitvoeren. Pas als uw dak is voorzien van een mooie dakafwerking, passend in de stijl van uw woning, zijn wij tevreden. Na een bezoek op locatie weten wij precies wat er nodig is en stellen wij graag een passende offerte op. Komt u met ons in contact om dit te regelen? 

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV