social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Dakwerk in de buurt van Leiden laten herstellen door ons team
Leiden

Dakwerk laten repareren in Leiden 

Wilt u uw dakwerk laten repareren in Leiden en zoekt u hiervoor een betrouwbaar aannemingsbedrijf? R.R. Schravendijk is zeer deskundig als het gaat om het onderhoud van uw dak, dakwerk herstellen en een nieuw dak laten plaatsen. Ook voor reparatie van uw dak schakelt u onze expertise in. Wij zijn een Bouwgarant aannemer en dit verzekert u ervan dat het dakwerk vervangen in veilige handen is bij ons. 

Specialist in meerdere soorten dakwerk  

Kies voor ons bedrijf en ervaar naast goede kwaliteit een diversiteit aan specialismen. Met onze ruime ervaring en goede kennis van zaken herstellen wij voor u: 

  • dakpannen 
  • platte daken
  • zinken dakbedekking
  • natuursteen leien- en pannendaken
  • bitumineuze dakbedekking

 

Dakwerk laten repareren in Leiden 

Is uw dak beschadigd dak, dan repareren wij deze vakkundig. Wij hebben al menig dak in Leiden mogen repareren. Van ouder huis tot een relatief nieuwe woning, hebben wij de kennis in huis uw dak vakkundig te repareren of herstellen. Dit houdt in dat we de nokvorsten vervangen, kapotte dakpannen vervangen en de goot repareren. Alles om uw dak weer in topconditie te krijgen. Met dakreparatie voorkomen we torenhoge kosten en beschermen we uw dak tegen de weersinvloeden. 

Dakwerk onderhoud 

Een dak kan niet zonder onderhoud. Elk jaargetijde kent verschillende weersomstandigheden die van invloed zijn op de conditie van uw dak. Een goed onderhouden dak in Leiden voorkomt lekkages en vroegtijdig vervangen van uw dak. Wacht niet tot de staat van uw dak verslechtert, maar neem contact met ons op om het dakwerk onderhoud in te plannen.  

Nieuw dak laten plaatsen in Leiden 

Als reparatie van uw dak niet meer mogelijk is, ontkomen we niet aan het plaatsen van een nieuw dak. Wij nemen u hierbij alle zorgen uit handen. We voeren alle werkzaamheden zorgvuldig uit en realiseren een prachtige dakafwerking. Benieuwd wat een nieuw dak laten plaatsen in Leiden u gaat kosten? Vraag ons om een offerte.  

 

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV