social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Dakwerk in de buurt van Rotterdam laten herstellen door ons team
Rotterdam

Dakwerk in de buurt van Rotterdam laten herstellen door ons team

Dakwerk in Rotterdam herstellen? Verzekerd zijn van een zeer goede aannemer in de buurt van Rotterdam voor dakwerken? Voor dakwerken moet u bij Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV zijn. Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV is al vele jaren actief als aannemersbedrijf in Rotterdam en omgeving en kan dakwerk voor u verzorgen, zoals zinkwerken, dakbedekking of dakpannen leggen. Wij zijn actief in het uitvoeren van dakwerken in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, wij verzorgen het dakwerk van A tot Z in de buurt van Rotterdam. Graag onderscheiden wij ons in ons werk van andere bedrijven. Zo voeren wij dakwerken uit op ambachtelijke wijze in combinatie met moderne technieken. We verzekeren u van kwaliteit, duurzaamheid en klantbelang staat bij ons centraal. Als wij werkzaamheden aan het dak uitvoeren in de buurt van Rotterdam bespreken we dan ook uitvoerig wat de wensen van onze klanten zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van dakwerk? Neem gerust contact op.

Dakwerk en afwerkingen in de buurt van Rotterdam

Dakwerk vormt een belangrijk aspect binnen onze werkzaamheden. Wij kunnen verschillende soorten dakwerken en dakafwerkingen verzorgen in de buurt van Rotterdam en omgeving, hierbij kunt u denken aan:

  • bitumineuze dakbedekking
  • platte daken
  • zinken dakbedekking
  • natuursteen leien- en pannendaken
  • dakpannen leggen

Heeft u een plat dak op uw woning in de buurt van Rotterdam? Of heeft u een dak met dakpannen in de buurt van Rotterdam? Om welke daken het ook gaat, wij voeren graag het dakwerk uit.

Dakwerken van herenhuizen in de buurt van Rotterdam

Dakwerken van een herenhuis in de buurt van Rotterdam laten verzorgen? Het team van Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV heeft veel ervaring met dakwerk van herenhuizen. Vaak zijn opdrachtgevers eigenaar van herenhuizen die van oorsprong zijn uitgevoerd met een traditionele dakafwerking in zink en met leien dakpannen. In enkele gevallen is de originele dakafwerking nog op het pand aanwezig, echter in veel gevallen is deze in de loop van de jaren vervangen door een ander soort dakbedekking. Benieuwd naar ons werk op het gebied van zinkwerken, dakbedekking en dakpannen? Bekijk dan onze website. Hier geven wij voorbeelden van dakwerken die wij uitgevoerd hebben in Rotterdam en omgeving. Specifieke vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV