social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Gevel restauratie in de buurt van Zoetermeer voor het terug brengen van uw gevel in originele staat
Zoetermeer

Gevelrenovatie aan pand in Zoetermeer voor het terugbrengen van uw gevel in originele staat

Is het noodzakelijk voor uw pand dat er gevelrenovatie wordt uitgevoerd? Dan is het belangrijk om de werkzaamheden door een specialist te laten uitvoeren. Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk B.V. is dé specialist in Zoetermeer voor gevelrenovatie.

Panden krijgen veel te verduren door weersinvloeden van buitenaf. Zeker in ons wisselende klimaat is na verloop van tijd gevelrenovatie nodig. Weer en wind tasten het voegwerk aan en door zetting en het verzakken van de woning, ontstaan scheuren in het metselwerk. Hierdoor kan uiteindelijk een gevel gaan doorslaan. Om overlast aan uw interieur te voorkomen of om de goede conditie van uw woning te behouden is het tijdig onderhouden of renoveren van uw gevel belangrijk. Specialisten uit het team van Schravendijk komen graag bij u langs in Zoetermeer om uw gevel te bekijken. Aan de hand van de bevindingen kan er een plan opgesteld worden om de werkzaamheden voor de renovatie uit te voeren.

Wat zijn de gevolgen van een slecht onderhouden gevel?

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk B.V. houdt zich bezig met gevelrenovatie in de hele randstad, dus ook in Zoetermeer. Gevelrenovatie is belangrijk, vooral bij al wat oudere gevels. Wanneer gevels niet goed onderhouden worden of een renovatie niet tijdig wordt uitgevoerd kan dit verschillende gevolgen hebben. Zo kan dit onder andere zorgen voor:

  • Barsten
  • Versleten metselwerk
  • Scheuren
  • Verzakkingen
  • Verkleuring

Door middel van gevelrenovatie aan uw pand in Zoetermeer kunnen we dit goed herstellen.

Het proces bij het renoveren van uw gevel in Zoetermeer

Bij het uitvoeren van een gevelrenovatie wordt er gestart met een grondige inspectie van de gevel. Hiervoor komen we bij u langs in Zoetermeer en bekijken we de staat van de gevel. We bekijken welke elementen nog goed zijn en welke elementen vervangen of herstelt moeten worden. Op basis hiervan kunnen we een passend plan opstellen voor het renoveren van de gevel. Indien u het hier mee eens bent zullen wij uw gevel op een goede wijze herstellen.

Gevelrenovatie voor monumentale panden in Zoetermeer

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk B.V. voert ook gevelrenovatie uit voor monumentale panden. Deze manier van gevel renoveren moet op een speciale wijze uitgevoerd worden. Hierbij houden we rekening met de stijlvolle en smaakvolle uitstraling van het pand. De mooie elementen worden hierbij behouden.

Wilt u graag meer weten over het uitvoeren van een gevelrenovatie en onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV