social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Gevelwerk in de buurt van Gouda om uw gevel te herstellen?
Gouda

Gevel herstellen in Gouda door R.R. Schravendijk

Voor gevel laten renoveren in Gouda komt R.R. Schravendijk graag eerst bij u langs. We inspecteren uw gevel uitvoerig en horen graag van u wat uw wensen zijn als het gaat om de gevel herstellen, voegwerk repareren en het noodzakelijke gevelonderhoud. Met uitstekende kennis van zaken zorgen wij voor het: 

  • Stralen van uw gevel 
  • Verven van uw gevel 
  • Verwijderen van oude stukjes steen 
  • Voegwerk repareren 

Gevelreparatie in Gouda nodig? Wij voorzien u op voorhand van een goede prijsindicatie. 

Gevel chemisch laten reinigen 

Een niet goed onderhouden gevel krijgt onherroepelijk te maken met schimmel of wateroverlast. Om dit te voorkomen, is de gevel laten reinigen van groot belang. Hiervoor gebruiken voeren wij een chemische reiniging of maken we gebruik van stoomcleanen. Dit doen we om uw gevel weer in topconditie te brengen. We gaan nauwkeurig te werk en zorgen dat alle stenen van de gevel er weer op en top uitzien. 

Gevel impregneren in Gouda 

Is de gevel gereinigd, dan is de volgende stap uw gevel impregneren. Gevel impregneren zorgt ervoor dat er een waterafstotende laag wordt aangebracht, die tot diep in de poriën van de stenen doordringt. Vuil en water dringen niet meer door en dat voorkomt wateroverlast en de vorming van schimmels. 

Bouwgarant aannemer voor gevelreparatie in Gouda 

Wij mogen ons met trots Bouwgarant aannemer noemen. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van betrouwbaar werk dat met goede kennis van zaken wordt uitgevoerd. Laat niets aan het toeval over en roep de expertise van R.R. Schravendijk in voor gevel herstellen in Gouda. Bij ons is er nooit sprake van verborgen kosten. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan en weet u dat de gevel laten reinigen altijd onberispelijk wordt uitgevoerd. Kom met ons in contact en vertel ons uw wensen. Wij zullen ons tot het uiterste inspannen om van uw gevelrenovatie een succes te maken. 

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV