social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Gevelwerk in de buurt van Leiden om uw gevel te herstellen?
Leiden

Wilt u uw gevel laten renoveren in Leiden?

Gevelreparatie in Leiden kan voorkomen dat uw gevel bloot komt te staan aan schimmel- en vochtproblemen. Wij voeren gevelonderhoud altijd van A tot Z uit. De gevel herstellen vraagt om vakkennis. Alleen dan is het mogelijk om de werkzaamheden als voegwerk repareren, gevel laten reinigen en gevel impregneren tot een goed einde te brengen. Betrokken als we zijn, komen we eerst persoonlijk langs om de buitengevel te inspecteren. Dit biedt u de ruimte om uw wensen aan ons door te geven en uw vragen te stellen. Is alles helder, dan maken we een afspraak voor: 

  • Verwijderen van losse en oude stukjes steen 
  • Voegwerk repareren 
  • Stralen van de gevel 
  • Verven van uw gevel (naar wens) 

Gevel laten reinigen 

De gevel van uw pand in Leiden staat dag in dag uit bloot aan de weersinvloeden. Het is belangrijk om tijdig aan de bel te trekken en uw gevel te laten reinigen. Dit doen we bij R.R. Schravendijk door gebruik te maken van water met een chemische reiniging. We kunnen ook uw gevel stoomcleanen. Wij weten met onze kennis welke methode het beste is voor uw buitenmuren. 

Gevel impregneren in Leiden 

Is de gevel helemaal schoon, dan gaan we de gevel impregneren in Leiden. Het doel hiervan is de stenen en voegen waterafstotend te maken met een middel dat diep in de stenen trekt van uw gevel trekt. Na het impregneren van uw gevel hoeft u zich geen zorgen meer te maken over schimmels of vocht dat uw gevel aantast. 

Hulp bij gevelrenovatie 

Als Bouwgarant aannemer bieden wij onder meer de Verbouwgarantie, goede service en kwaliteit. Bent u ervan overtuigd dat wij de beste partij zijn voor het voegwerk repareren en het impregneren van uw gevel? Maak een afspraak door contact met ons op te nemen. We kijken dan direct wanneer we bij u kunnen langskomen voor de inspectie. 

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV