social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Renovatie

Renovatie van uw pand uit laten voeren door Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV

Renovatie plannen? Een aannemer nodig die uw renovatieplannen kan realiseren? Wat uw renovatie wensen ook zijn, Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV is u graag van dienst. Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV is een bekend begrip in de omgeving en voert verschillende bouwwerkzaamheden uit. Wilt u graag een beeld van de renovatie werkzaamheden die wij kunnen verzorgen? Wij hebben deze voor u op een rij gezet:

  • Het renoveren van gevels
  • Het plaatsen van dakkapellen
  • Het maken van een aanbouw
  • Het plaatsen en maken van deuren en kozijnen
  • Het plaatsen van trappen

De kosten van de renovatie is afhankelijk van uw wensen en wat de werkzaamheden zijn. Voordat wij aan de slag gaan met de renovatie werkzaamheden willen wij goed weten wat uw wensen zijn. Daarom maken wij een afspraak om dit te bespreken. We bekijken tijdens een gesprek graag samen met u vrijblijvend alle mogelijkheden en aan de hand daarvan kunnen wij u een passende offerte aanbieden.

Waarom renovatie?

Renovatie kan in de loop der jaren noodzakelijk zijn voor panden. Dit komt o.a. omdat panden te maken hebben met ouderdom, achterstallig onderhoud en weersinvloeden. Een veel voorkomend probleem bij oudere panden is lekkage en houtrot door aangetaste gevels. Om dit te voorkomen of te herstellen kunnen wij renovatie werkzaamheden voor u uitvoeren. Door ons ervaren team en kennis van moderne technieken zijn wij uw ervaren partner voor renovatie.

Ervaring in woning renovatie

Het team van Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV voert al vele jaren renovatie werkzaamheden uit voor verschillende partijen zoals particulieren, bedrijven en woningbouwcoöperaties. Door renovatie krijgt het pand een totaal nieuwe uitstraling en kan deze weer aan uw wensen voldoen. Zeker bij kantoorpanden is het belangrijk dat de uitstraling mooi en verzorgd is. Dit draagt immers bij aan een goed visitekaartje van het pand. Is dit niet het geval? Maak dan een afspraak voor renovatie. Wij verzorgen renovatie in de breedste zin van het woord.

Maak a.u.b. uw keuze:

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Renovatie van uw pand uit laten voeren door Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV