social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Verbouw

Verbouw plannen laten realiseren door een specialist?

Verbouw plannen? Uw kantoor of woning laten verbouwen? Voor verbouw plannen kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht. Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV ziet verbouw als één van de belangrijke specialistische activiteiten binnen ons bedrijf. Verbouw vereist veel kennis, ervaring en een goede organisatie van de werkzaamheden. Doordat wij al vele jaren actief zijn in verbouw weten wij als geen ander wat daar bij komt kijken. Verbouw vereist tevens kennis van verschillende disciplines. Daarom bestaat ons team uit verschillende vakmensen die als geen ander weten welke technieken er ingezet moeten worden tijdens verbouw. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Een afspraak of meer informatie over verbouw? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

Verbouw stappen

Als wij uw verbouw wensen mogen realiseren gaan wij als volgt te werk:

  • Inventarisatie
  • Offerte
  • Ontwerp
  • Vergunningen
  • Realisatie
  • Uitvoering

Om een goed beeld te krijgen van uw verbouw wensen maken wij altijd een afspraak waarin wij uw wensen bespreken. Uw wensen en onze ideeën werken wij uit in een ontwerp en offerte. In sommige gevallen kan het zijn dat er een vergunning nodig is voor de verbouw plannen. Dit kunnen wij ook voor u regelen. Die moet worden aangevraagd bij de afdeling bouwen en wonen in uw gemeente. Nadat de aanvraag is ingediend bij de gemeente wordt nadat door de afdelingen ‘welstand’ en ‘bouw- en woningtoezicht’ getoetst. Na Goedkeuring wordt dan een bouwvergunning afgegeven.

Verbouw realisatie

Nadat alles rond is zullen wij in overleg een planning maken voor de realisatie van de verbouwing. We houden rekening met uw wensen en zorgen dat u zo min mogelijk overlast zult hebben van de uitvoering van uw verbouw wensen. Als aannemer werken wij volgens de bouwgarant eisen. Dit verzekerd u van goed en betrouwbaar ondernemerschap. Meer informatie over verbouw? Specifieke wensen bespreken? Wij staan graag voor u klaar.

Maak a.u.b. uw keuze:

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Verbouw plannen laten realiseren door een specialist?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV