social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Verbouw plannen voor uw woning of kantoor in de buurt van Leiden?
Leiden

Verbouw plannen voor uw woning of kantoor in de buurt van Leiden?

Verbouw specialist nodig in de buurt van Leiden? Uw woning aan laten passen? Of voldoet uw kantoor in de buurt van Leiden niet meer aan uw wensen? Voor verbouw, groot of klein, moet u beslist bij Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV zijn. Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV is al vele jaren gespecialiseerd als aannemer in verschillende werkzaamheden zoals verbouw. Het vergroten van uw woning, het plaatsen van een serre, het uitbreiden van uw kantoor of het herinrichten van uw badkamer, deze werkzaamheden op het gebied van verbouw verzorgen wij allemaal in de buurt van Leiden. Ons team bestaat uit specialisten die zowel de traditionele bouwmethoden hanteren als de moderne technieken. Op het gebied van verbouw werken wij met oog voor detail en leveren wij hoogwaardige kwaliteit. Als wij een verbouw project mogen verzorgen in de buurt van Leiden zien wij dit als een feestje. Dat vindt u terug in onze manier van werken.

Verbouw plannen in de buurt van Leiden

Heeft u verbouw plannen in de buurt van Leiden? Dan zijn wij u graag van dienst. Voordat wij uw verbouw plannen gaan realiseren komen wij langs om uw wensen te bespreken en uw pand te bekijken. We werken uw verbouw plannen uit in een offerte en ontwerp en bekijken welke vergunningen er geregeld moeten worden. Soms is voor een verbouwing en/of een uitbreiding aan een woning of kantoorpand een bouwvergunning nodig. Die moet worden aangevraagd bij de afdeling bouwen en wonen in uw gemeente in de buurt van Leiden. Bij de aanvraag behoren meestal een aantal bouwkundige tekeningen en sterkte-berekeningen. Ons team kan deze op een goede manier voor u opstellen zodat deze voldoet aan de gestelde eisen.

Verbouw verzorgd door Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV

Voor verbouw wensen in de buurt van Leiden moet u beslist bij Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV zijn. Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV onderscheid zich in:

  • Betrouwbare werkwijze
  • Duidelijke communicatie
  • Kwaliteit
  • Persoonlijke aandacht
  • Eerlijke prijzen

Op deze manier hebben wij een grote groep van vaste en tevreden opdrachtgevers voor verbouw om ons heen weten te verzamelen. Onze klanten weten wat onze toegevoegde waarde is voor verbouw in de buurt van Leiden. Graag vertalen wij die meerwaarde in passende verbouw plannen.

Verbouw werkwijze

Voor verbouw plannen in de buurt van Leiden hanteren wij een goede werkwijze. Wij nemen altijd eerst de tijd om uw wensen te bespreken tijdens een persoonlijk gesprek. Heeft u nog geen concrete ideeën? Dan hebben wij altijd tips. In een persoonlijk gesprek achterhalen wij uw wensen en kunnen we, indien u dit wenst, u van advies voorzien. Meer informatie over verbouw? Maak een afspraak met ons in de buurt van Leiden.

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV