social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Uw verbouwingen

Wie is Ruud Schravendijk

​Van timmerman tot aannemer Al jong raakte ik bekend met de wereld van bouwen en aannemen. Mijn vader was aannemer en als jochie ging ik al mee naar zijn projecten om daar hand- en spandiensten te verlenen. Het was dan ook logisch dat ik ‘iets met mijn handen’ zou gaan doen en ik koos voor een vakdiploma als timmerman.

Na enige jaren in de praktijk als timmerman te hebben gewerkt, besloot ik mijn eigen aannemingsbedrijf te beginnen, waarbij het timmervak altijd mijn grote liefde is gebleven Inmiddels zit ik al ruim 10 jaar in het vak en heb ik in al die tijd zeer uiteenlopende projecten uitgevoerd. Van heel groot, tot klein maar altijd zonder concessies te doen aan mijn kwaliteitsmaatstaven. Op deze website vindt u daarvan een aantal sprekende voorbeelden.

Mijn werkwijze, mijn kwaliteitsmaatstaven 
Aannemers hebben helaas geen onverdeeld goede naam. ‘Ze leveren altijd te laat’, ‘Ze zijn slordig’, ‘Het kost altijd veel meer dan was afgesproken’ zijn enkele van de oordelen die over mijn collega’s worden geveld. Elke particulier worstelt dan ook met de vraag ‘waar vind ik een goede, betrouwbare aannemer?’

Het enige dat ik zelf tegen deze vooroordelen kan inbrengen, is onberispelijk werk leveren tegen de afgesproken prijs en binnen de mij gestelde tijd. Dat kan ik alleen doen door van te voren een goede calculatie te maken van de door u gewenste werkzaamheden en daar een realistische begroting aan te koppelen. Ik beloof u dan ook een faire prijs en een haalbare tijdplanning. Geen nare verrassingen, geen onverwachte kosten.

Om die maatstaven – kwaliteit, op tijd tegen een eerlijke prijs – hard te kunnen maken, werk ik alleen met de beste onderaannemers. Dat is de enige manier om tevreden klanten te krijgen en te houden.

Wat kan ik voor u betekenen 
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk werkt voor bedrijven, maar vooral voor particuliere opdrachtgevers die prijs stellen op een persoonlijke benadering, daadwerkelijke betrokkenheid bij uw project, een scherp timmermansoog en respect voor uw portemonnee. Wat kan ik voor u betekenen? (klik op de link en u krijgt meer informatie en een illustratie van mijn expertise)

 • Tekeningen en berekeningen ten behoeve van een bouwvergunning
 • Bouwkundige controles / Planmatig onderhoud
 • Woninguitbreiding / Verbouw en renovatie
 • Gevelwerk
 • Dakwerk
 • Interieurbouw


Waarom ben ik aangesloten bij BouwGarant? Een BouwGarant–aannemer biedt zekerheid die andere aannemers niet kunnen bieden. Als u gaat verbouwen moet er van alles geregeld en gedaan worden. Vergunningen aanvragen, tekeningen uitwerken, materialen bestellen, vakmensen inhuren… Veel werk waar u waarschijnlijk niet dagelijks mee bezig bent. Toch wilt u dat alles op tijd af komt, zonder mankementen en binnen het budget.

In Nederland zijn tienduizenden aannemers, klus-en timmerbedrijven actief in de bouw. Velen leveren goed werk, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Hoe vindt u de juiste aannemer voor uw opdracht? Stichting BouwGarant heeft hiervoor het gelijknamige label ontwikkeld. Aannemers die aan BouwGarant deelnemen, voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Een BouwGarant-aannemer geeft u de zekerheid die andere aannemers u niet kunnen bieden.

Wanneer u een BouwGarant-aannemer inschakelt, kunt u rekenen op:

 • Kwaliteit
 • Heldere afspraken
 • Grip op de kosten
 • Service
 • Betrouwbaarheid
 • VerBOUWgarantie® *


​* VerBOUWgarantie® Nog een reden om voor BouwGarant te kiezen: alleen klanten van een BouwGarant-aannemer kunnen de VerBOUWgarantie aanvragen. Daarmee bent u beschermd tegen de financiële risico’s van uw verbouwing. Meer informatie over de VerBOUWgarantie vindt u op www.bouwgarant.nl.

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV