social

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Aannemingsbedrijf
banner2 1920x336
Aannemersbedrijf in de buurt van De Lier nodig? R.R. Schravendijk BV staat voor u klaar
De Lier

Aannemersbedrijf in De Lier nodig? R.R. Schravendijk BV staat voor u klaar

Aannemersbedrijf in De Lier nodig om verschillende werkzaamheden in en rondom uw woning uit te laten voeren? Als u op zoek bent naar hét aannemersbedrijf van De Lier en omgeving moet u beslist bij R.R. Schravendijk BV zijn. R.R. Schravendijk BV is al vele jaren actief als aannemersbedrijf en uitgegroeid tot een bekend begrip in de regio De Lier. Onder leiding van Ruud Schravendijk is een team ervan aannemers dagelijks actief voor verschillende projecten. Als aannemersbedrijf werken wij in de regio De Lier voor zowel bedrijven als particulieren. Klanten komen bij ons terug door onze betrokkenheid, kwaliteit, persoonlijke benadering en eerlijke tarieven. Daarnaast staan wij garant voor goed en betrouwbaar ondernemerschap. Wilt u meer informatie? Een afspraak met hét aannemersbedrijf van De Lier en omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak.

Aannemersbedrijf voor verschillende werkzaamheden in De Lier 

Aannemersbedrijf R.R. Schravendijk BV werkt al vele jaren als aannemer in De Lier en omgeving. Met een team vaste aannemers zijn wij actief in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden zoals:

Dit kunnen wij in zowel nieuwbouw als verbouw en renovatieprojecten uitvoeren. Afhankelijk van de wensen van onze klanten maken wij eerst een offerte en plan van aanpak. Daarnaast verzorgen we het tekenwerk, berekeningen en vergunningstraject. Als aannemersbedrijf voeren wij onze werkzaamheden van A t/m Z uit in de buurt van De Lier.

Aannemersbedrijf voor verbouw

Aannemersbedrijf in De Lier nodig voor het laten uitvoeren van een verbouwing? Voldoet uw huidige woning niet meer aan uw wensen? Graag laten wij uw woning in De Lier weer aan uw wensen voldoen en komen wij langs voor een vrijblijvend gesprek. Door jarenlange ervaring met uiteenlopende  verbouwingen en een vast team van vakkundige medewerkers staan wij garant voor een goed resultaat. Uw wensen staan bij ons ten alle tijden centraal. Tijdens een kennismaking met ons aannemersbedrijf in De Lier bespreken we deze en bekijken we uw situatie. Aan de hiervan kunnen we een passend verbouwingsplan opstellen zodat u nog jarenlang met veel plezier in uw woning kunt wonen. 

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
rechts

Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV logo
Aannemingsbedrijf R.R. Schravendijk BV